Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=0419U005003<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Валентюк Наталія Олександрівна 
Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту: автореф. дис. ... к. т. н. : 05.18.02 - Технологія зернових, бобових, круп`яних продуктів і комбікормів, олійних і луб`яних культур / Н. О. Валентюк ; Одеська національна академія харчових технологій. — 2019 — укp.

Валентюк Н.О. Удосконалення технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту. – На правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук (док-тора філософії) за спеціальністю 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп'я-них продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур». – Одеська національна академія харчових технологій, Одеса, 2019. Дисертація присвячена удосконаленню технології післязбиральної обробки та зберігання зерна амаранту, яка буде гарантувати належну його якість та безпе-чне зберігання. В роботі досліджено та визначено фізико-технологічні, аеродинамічні та гі-гроскопічні властивості зерна амаранту, його гранулометричний склад, теплофі-зичні характеристики, встановлено закономірності їх зміни та отримано емпіричні рівняння для їх розрахунку. Досліджено кінетичні закономірності конвективного, комбінованого конве-ктивно-мікрохвильового та ІЧ сушіння амаранту та запропоновано їх математич-ний опис. Науково-обґрунтовані технологія та оптимальні режими сушіння зерна амаранту дозволяють отримати кондиційне за вологістю та якістю зерно, зменши-ти енерговитрати на його післязбиральну обробку. За результатами мікробіологічних досліджень і зміни хімічних показників якості зерна амаранту встановлено термін та умови його гарантованого зберіган-ня. Запропоновано удосконалені технологічні схеми, розроблено рекомендації з післязбиральної обробки амаранту та визначено економічну ефективність від впровадження рекомендацій роботи. Ключові слова: амарант, післязбиральна обробка зерна, сушіння амаранту, очищення амаранту, зберігання амаранту.

Постачальник даних: УкрІНТЕІ (Український Інститут науково-технічної експертизи та Інформації)

  Завантажити автореферат

З матеріалами дисертації можна ознайомитись в НРАТ (Національний репозитарій академічних текстів)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського