| Левченко Ганна Петрівна Формування ресурсного потенціалу підприємства ресторанного господарства.: автореф. дис. ... к. е. н. : 08.00.04 - Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Г. П. Левченко ; Університет митної справи та фінансів. — 2021 — укp.У роботі досліджено теоретико-методичні основи формування ресурсного потенціалу підприємства ресторанного господарства. Уточнено поняття «потенціал», «потенціал підприємства ресторанного господарства», «ресурсний потенціал підприємства ресторанного господарства». Визначено складові елементи ресурсного потенціалу, базові характеристики, обґрунтовано цілі та функціональні підходи до його формування.Здійснено аналіз впливу факторів на ресурсний потенціал підприємств ресторанної галузі за обґрунтованою процедурою визначення та оцінювання напрямів впливу зовнішніх факторів на ресурсний потенціал. Проведено аналіз ресурсного забезпечення підприємств ресторанного господарства та розроблено методичний інструментарій виявлення прихованих специфічних управлінських та організаційних ресурсів підприємств.Розроблено науково-методичний підхід до формування ресурсного потенціалу підприємства ресторанного господарства, а також систему комплексного оцінювання рівня ресурсного потенціалу підприємства ресторанного господарства. Ключові слова: підприємство, ресторанне господарство, потенціал, ресурси, ресурсний потенціал, фактори впливу, формування, ієрархічна модель,акумулювання, мобілізаційні заходи, оцінювання, ресурсозабезпечення. Постачальник даних: УкрІНТЕІ (Український Інститут науково-технічної експертизи та Інформації) Завантажити автореферат З матеріалами дисертації можна ознайомитись в НРАТ (Національний репозитарій академічних текстів)
|