| Джгуташвілі Наталія Миколаївна Управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: автореф. дис. ... д.філософ : 073 - Управління та адміністрування. Менеджмент / Н. М. Джгуташвілі ; Харківський державний університет харчування та торгівлі. — 2021 — укp.Об'єкт – процес управління клієнт-орієнтованістю підприємства; мета – обґрунтування теоретичних засад, розробка методичних і практичних рекомендацій щодо управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу; методи – загальнонаукові та спеціальні; результати – розвиток теоретико-методичних положень та розробка науково обґрунтованих рекомендацій щодо управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу; новизна – уточнення змісту поняття управління клієнт-орієнтованістю сервісу підприємств готельно-ресторанного бізнесу; модель сервісного продукту готелю, яка інтегрує чотири взаємопов'язані складові: матеріально-технічна база, персонал, процеси та інститути гостинності; концепція управління клієнт-орієнтованістю сервісу готелю, що заснована на міждисциплінарному підході; система управління клієнт-орієнтованістю підприємств готельно-ресторанного бізнесу, яка включає три підсистеми: забезпечення клієнт-орієнтованості сервісу готелю, управління клієнтським досвідом, діагностики поведінки клієнтів; методичний інструментарій оцінювання клієнт-орієнтованості персоналу закладу готельно-ресторанного господарства; науково-методичний підхід до управління клієнтським досвідом гостя готелю; науково-методичний підхід до оцінювання клієнт-орієнтованості підприємств готельно-ресторанної індустрії; науково-практичний підхід до імплементації запропонованої моделі сервісного продукту в систему управління клієнт-орієнтованістю готелю. Постачальник даних: УкрІНТЕІ (Український Інститут науково-технічної експертизи та Інформації) Завантажити автореферат З матеріалами дисертації можна ознайомитись в НРАТ (Національний репозитарій академічних текстів)
|