Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=0821U100630<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Іщенко Світлана Михайлівна 
Формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі: автореф. дис. ... д.філософ : 015 - Професійна освіта (за спеціалізаціями) / С. М. Іщенко ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. — 2021 — укp.

Дисертацію присвячено проблемі формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі. Проведений ретроспективний аналіз підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій, визначено місце і роль знань і практичних навичок з технологічного обладнання харчової галузі у професійній діяльності майбутніх педагогів професійного навчання.На підставі теоретичного аналізу поняттєвого апарату уточнено зміст таких основних термінів, як «педагог професійного навчання з харчових технологій», «технологічні компетентності», «обладнання харчової галузі», а також розглянуто сутнісну характеристику базових понять дослідженння.Проаналізовано аспекти підготовки майбутніх педагогів професійного навчання як дидактичної проблеми. Формування технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі реалізується шляхом вивчення створених електронних курсів «Технологічне обладнання галузі» і «Устаткування закладів ресторанного господарства», де основна увага зосереджена на практичне впровадження шляхом створення вивченні будови, класифікації та правил експлуатації обладнання харчової галузі та ресторанного господарства, а також процесах і апаратах харчових виробництв.Доведено, що процес формування технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі у майбутніх педагогів професійної освіти слід організовувати на засадах випереджальної освіти, оскільки тут враховуються швидкі темпи розвитку промисловості, а також глобальні проблеми виробництва продуктів харчування.

Постачальник даних: УкрІНТЕІ (Український Інститут науково-технічної експертизи та Інформації)

  Завантажити автореферат

З матеріалами дисертації можна ознайомитись в НРАТ (Національний репозитарій академічних текстів)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського