Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=0821U100690<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Статєва Марина Станіславівна 
Формування споживних властивостей каш миттєвого приготування для військовослужбовців: автореф. дис. ... д.філософ : 181 - Харчові технології / М. С. Статєва ; Одеська національна академія харчових технологій. — 2021 — укp.

Проблема вдосконалення харчового раціону військовослужбовців Збройних Сил України є сьогодні надзвичайно актуальною, особливу у зв'язку з військовим конфліктом на сході України. Здорове та повноцінне харчування забезпечує нормальний стан організму, визначає розумовий і фізичний розвиток, формування імунітету й адаптації резервів організму, що є актуальним для військовослужбовців. На основі аналізу стану харчування військовослужбовців встановлено, що необхідна профілактика наявних дефіцитів макро- і мікроелементів та оптимізація кількісного і якісного складу їх раціонів. При цьому ефективним способом оптимізації раціонів харчування є розширення асортименту набору сухих продуктів для військовослужбовців продуктами з поліпшеними споживними властивостями. У зв'язку з цим актуальною є розробка каш миттєвого приготування (КМП), з заданими показниками якості, що дозволить збалансувати та покращити раціон харчування військовослужбовців. Таким чином, формування якості на основі методології товарознавства нових КМП з поліпшеними споживними властивостями та їх комплексна товарознавча оцінка є актуальним напрямом формування асортименту продуктів харчування військовослужбовців, що зумовило тему дисертаційного дослідження.

Постачальник даних: УкрІНТЕІ (Український Інститут науково-технічної експертизи та Інформації)

  Завантажити автореферат

З матеріалами дисертації можна ознайомитись в НРАТ (Національний репозитарій академічних текстів)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського