| Костюк О.Д. Управління якістю молока та продуктів його переробки : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / О.Д. Костюк ; Нац. аграр. ун-т. — К., 2008. — 19 с. — укp.Обгрунтовано теоретичні положення та практичні рекомендації щодо покращання якості молочної продукції. Проаналізовано еволюцію категорії "управління якістю", основні етапи її розвитку й особливості застосування. З використанням методів лінійного програмування розроблено методичні підходи щодо оптимізації сировинних зон молокопереробних заводів з урахуванням фінансового забезпечення, продуктивності корів і кон'юнктури ринку. Запропоновано розглядати виробництво якісної молочної продукції як чітку систему господарських, зоотехнічних, ветеринарно-технічних, інженерних і технологічних заходів, спрямованих на підтримку запланованого рівня якості, запобігання причинам і визначення методів усунення можливих відхилень від заданих параметрів, а управління якістю молочної продукції здійснювати у всьому харчовому ланцюгу виробництво - споживання. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353-823.2-21 + Шифр НБУВ: РА357685
Рубрики:
Географічні рубрики:
|