| Чуйко А.М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.16 / А.М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.Науково обгрунтовано доцільність використання порошків із виноградних вичавків, отриманих за кріогенною технологією, у виробництві борошняних виробів. Встановлено, що введення кріас-порошків до рецептур бісквітних, пісочних і дріжджових напівфабрикатів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращеними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю і подовженими термінами зберігання. На основі знайдених закономірностей розроблено рецептури та технології борошняних виробів з використанням кріас-порошків із виноградних вичавків. Здійснено апробацію запропонованих розробок на підприємствах громадського харчування та хлібопекарної промисловості м. Харкова і визначено економічний ефект від їх можливого впровадження. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л865-3 + Шифр НБУВ: РА327887
Рубрики:
|