Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124008255<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Котляренко В.О. 
Диверсифікація промислового виробництва України в умовах міжнародної економічної інтеграції (на прикладі харчової промисловості) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.05.01 / В.О. Котляренко ; Київ. нац. екон. ун-т. — К., 2004. — 19 с.: рис. — укp.

Розкрито особливості диверсифікації харчової промисловості за умов формування спільного європейського економічного простору та розширення Європейського Союзу (ЄС). Розроблено цілісну методику дослідження диверсифікації харчової промисловості країн Центральної та Східної Європи (ЦСЄ), які перебувають у процесі трансформації їх економік до системних вимог ЄС. Ідентифіковано моделі виробництва продовольства у державах мегарегіону за рівнем їх зовнішньої, торгівельної, асортиметної та галузевої диверсифікації. Розроблено кластерну модель розвитку дослідженої промисловості, адаптовану для країн ЦСЄ, зокрема для України, та передбачає існування локалізованих селективних оптимізованих науково-промислових систем виробництва окремих видів продукції. Виявлено суть, особливості та наслідки структурних змін у харчовій промисловості України, визначено стратегічні напрямки її подальшого розвитку з метою посилення міжнародної конкурентоспроможності продукції, що випускається, та укріплення продовольчої безпеки держави.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.70-43 +
Шифр НБУВ: РА334300


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського