![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124012949<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Мартиненко В.П. Запобігання банкрутства підприємств громадського харчування : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / В.П. Мартиненко ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с. — укp.Сформульовано удосконалене визначення поняття "банкрутство" і розкрито його економічну сутність, визначені зовнішні та внутрішні фактори банкрутства підприємств громадського харчування, його ранні ознаки. Розроблена система попередження банкрутства, яка передбачає визначення двох режимів господарювання: саморегуляція і державне регулювання. Запропоновані комплексна система показників щоквартального фінансового аналізу з метою своєчасного виявлення причин банкрутства, організаційно-економічний механізм запобігання банкрутства і практичні рекомендації по його реалізації. Розроблена і обгрунтована економіко-статистична модель визначення імовірності банкрутства, рекомендована відповідна шкала коефіцієнтів імовірності банкрутства і запропонований механізм поетапного виведення підприємства із кризового стану. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|