Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124012949<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Мартиненко В.П. 
Запобігання банкрутства підприємств громадського харчування : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / В.П. Мартиненко ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 19 с. — укp.

Сформульовано удосконалене визначення поняття "банкрутство" і розкрито його економічну сутність, визначені зовнішні та внутрішні фактори банкрутства підприємств громадського харчування, його ранні ознаки. Розроблена система попередження банкрутства, яка передбачає визначення двох режимів господарювання: саморегуляція і державне регулювання. Запропоновані комплексна система показників щоквартального фінансового аналізу з метою своєчасного виявлення причин банкрутства, організаційно-економічний механізм запобігання банкрутства і практичні рекомендації по його реалізації. Розроблена і обгрунтована економіко-статистична модель визначення імовірності банкрутства, рекомендована відповідна шкала коефіцієнтів імовірності банкрутства і запропонований механізм поетапного виведення підприємства із кризового стану.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського