Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124013366<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Федорова О.В. Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промисловості) : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / О.В. Федорова ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 21 с. — укp.Обгрунтовано основні підходи щодо розкриття змісту категорії економічної збалансованості. Запропоновано визначення поняття економічної збалансованості діяльності підприємств за умов ринкової економіки. Розроблено та рекомендовано до використання методику управління прибутковістю підприємств хлібопекарної промисловості для досягнення економічної збалансованості, що грунтується на комплексному дослідженні прибутковості підприємств хлібопекарної промисловості з залученням показників їх фінансово-економічного стану і матриць її окремих оцінок, що дозволяє визначити межу, до якої можна зменшити витрати за одночасного збільшення прибутку та збереження якості продукції. Встановлено ефективність діяльності підприємств хлібопекарної промисловості. Доведено, що впровадження запропонованих методичних положень і практичних рекомендацій щодо управління прибутковістю підприємств хлібопекарної промисловості з метою досягнення економічної збалансованості дозволяє підвищити ефективність їх діяльності. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.6-864-21 + Шифр НБУВ: РА354945
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|