Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124025371<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Поперечний А.М. 
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / А.М. Поперечний ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2004. — 36 с.: рис. — укp.

Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено вплив низькочастотних механічних коливань (вібрацій) на інтенсифікацію процесів: миття харчової сировини (на прикладі субпродуктів), ультрафільтраційного концентрування біологічних рідин (м'ясокісткових бульйонів, соєвого молока), конвективного сушіння рослинних матеріалів в аеровіброкиплячому шарі (топінамбура, хріну, гліду) і сушіння та термічної обробки різноманітної харчової сировини інфрачервоним нагріванням у віброкиплячому шарі (соєвих бобів, крохмалю, зерен пшениці, окари). Установлено раціональні параметри досліджених процесів. Запропоновано ряд прогресивних технологічних схем і вдосконаленого обладнання для безвідходної переробки харчової сировини з застосуванням механічних коливань.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81-5-01
Шифр НБУВ: РА330943


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського