Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124025410<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Бандура В.М. 
Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М. Бандура ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 17 с. — укp.

Наведено результати досліджень, спрямованих на оптимізацію загальних енергетичних показників процесу різання м'яса птиці. Визначено емпіричні залежності сил різання і тертя, які дозволяють вибрати найбільш раціональні параметри робочих органів м'ясоріжучих машин. Теоретично простежено залежність пластичності кісток птиці від схеми напруженого стану.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.016
Шифр НБУВ: РА309720 Пошук видання у каталогах НБУВ 

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського