![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124025410<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Бандура В.М. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М. Бандура ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 17 с. — укp.Наведено результати досліджень, спрямованих на оптимізацію загальних енергетичних показників процесу різання м'яса птиці. Визначено емпіричні залежності сил різання і тертя, які дозволяють вибрати найбільш раціональні параметри робочих органів м'ясоріжучих машин. Теоретично простежено залежність пластичності кісток птиці від схеми напруженого стану. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л931.016 Шифр НБУВ: РА309720 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|