Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124027521<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Шаран Л.О. 
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.О. Шаран ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Обгрунтовано та розроблено раціональні технології йодування хлібобулочних виробів. Проведено порівняльну оцінку неорганічних (йодиду та йодату калію) й органічних (йодованих білків, продуктів переробки морських водоростей) носіїв йоду як сировини хлібопекарського виробництва з урахуванням технологічних, медико-біологічних і економічних факторів. Для визначення масової частки йоду в носіях і готових виробах застосовано інверсійно-вольтамперометричний метод (прилад АВА-2). Досліджено ступінь втрат йоду за окремими стадіями технологічного процесу приготування хлібобулочних виробів та уточнено дозування йодвмісних домішок. Досліджено вплив носіїв йоду на якість хліба, перебіг мікробіологічних, біохімічних процесів у напівфабрикатах, їх структурно-механічні властивості. Розроблено нормативну документацію щодо йодованих хлібобулочних виробів. Розраховано соціально-економічну ефективність вровадження нових видів продукції та доведено за клінічних умов їх біологічну ефективність.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 +
Шифр НБУВ: РА346768


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського