Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124027740<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Тринька Л.Я. 
Облік і контроль витрат в системі управління підприємством (на прикладі підприємств м'ясоконсервної промисловості) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Л.Я. Тринька ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2004. — 20 с. — укp.

Розглянуто актуальні питання удосконалення управлінського обліку і внутрішньогосподарського контролю виробничих витрат у системі управління підприємством. Досліджено організаційно-технологічні особливості м'ясоконсервного виробництва та їх вплив на побудову управлінського обліку витрат. Розкрито якісний взаємозв'язок понять "затрати" і "витрати" в системі економічних категорій. Визначено класифікаційні ознаки витрат в управлінському обліку, проведено їх групування за операціями, видами продукції та ступенем керованості. Висвітлено питання організації та методики обліку прямих, загальновиробничих та інших непрямих витрат. Удосконалено аналітичний облік загальновиробничих витрат за умов м'ясоконсервного виробництва. Обгрунтовано необхідність визначення неповної собівартості продукції за системою "директ-костинг" з елементами нормативного методу за центрами виникнення витрат. Доведено доцільність впровадження АСУ "Мелвіс" на підприємствах м'ясоконсервної промисловості. Запропоновано модель внутрішньогосподарського контролю прямих, загальновиробничих та інших непрямих витрат за центрами виникнення і центрами відповідальності.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)230.675.125.2-148.6 +
Шифр НБУВ: РА330104


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського