Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124027761<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Мурашко О.В. 
Облік і контроль матеріальних запасів (на матеріалах підприємств хлібопекарної промисловості) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / О.В. Мурашко ; Київ. нац. екон. ун-т ім. В.Гетьмана. — К., 2006. — 17 с. — укp.

Досліджено актуальні теоретичні та практичні аспекти обліку та контролю матеріальних запасів і визначено шляхи їх удосконалення в системі управління на підприємствах хлібопекарної промисловості за умов автоматизації. Обгрунтовано систему критеріїв щодо класифікації та оцінки матеріальних запасів з урахуванням технічних ознак і технологічних особливостей виробництва продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості, на основі якої розроблено методику аналітичного обліку на об'єктах їх збереження та використання на виробництві. Визначено об'єкти та методичні прийоми контролю та запропоновано ефективну методику його проведення за умов автоматизації. Розроблено конкретні рекомендації щодо удосконалення організації та методики проведення інвентаризації матеріальних запасів, визначено стадії її контрольних процедур. Запропоновано доповнення до Інструкції з інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, документів та розрахунків щодо використання сучасних засобів вимірювальної та обчислювальної техніки з застосуванням реєструючих приладів та автоматичних ваг з відображенням фактичної наявності матеріальних запасів на електронних носіях інформації. З урахуванням особливостей методів транспортування борошна для хлібопекарного виробництва, його затарювання та використання запропоновано спеціальну систему аналітичного обліку за умов бункерного зберігання борошна. Особливу увагу приділено удосконаленню обліку та контролю матеріальних запасів на підприємствах за умов їх автоматизації та використання нових технологій, зокрема комп'ютерної системи бухгалтерського обліку (КСБО). Обгрунтовано методику обліку і контролю операцій, пов'язаних з надходженням, збереженням та рухом матеріальних запасів на підприємствах хлібопекарної промисловості. Визначено принципи впровадження КСБО бухгалтерського обліку в систему бухгалтерського обліку та контролю матеріальних запасів на підприємстві.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У052.9(4УКР)230.675.16-145.72 +
Шифр НБУВ: РА342672


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського