Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124029146<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Драган О.І. Організаційно-економічна реструктуризація підприємств м'ясної промисловості при переході до ринкової економіки : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / О.І. Драган ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2001. — 20 с. — укp.Досліджено організаційно-економічну реструктуризацію підприємств м'ясної промисловості шляхом трансформації організаційної структури та вдосконалення внутрішньовиробничого госпрозрахунку. Наведено методику формування "бізнес-одиниць" на базі виробничих підрозділів на підставі корекції організаційної структури підприємства. Висвітлено показники для визначення ефективності використання сировини та матеріальних ресурсів у виробничих підрозділах і показники щодо групування підприємств і виробничих підрозділів у м'ясній промисловості. Запропоновано зміни з метою удосконалення чинної Інструкції зі статистики чисельності працівників, зайнятих у народному господарстві України під час визначення чисельності промислово-виробничого персоналу "бізнес-одиниць" і підприємств м'ясної промисловості для оптимального розрахунку продуктивності праці. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-31 Шифр НБУВ: РА315610 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|