Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124029411<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ткаченко О.М. Організаційно-економічні основи підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / О.М. Ткаченко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 19 с. — укp.Вирішено наукові та прикладі завдання визначення організаційно-економічних засад підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості. Сформульовано й обгрунтовано теоретико-методичні засади їх конкурентоспроможності, шляхи її підвищення, а також здійснено оцінювання для даних підприємств України. Визначено найвдаліші бренди кондитерської промисловості як один з факторів конкурентоспроможності підприємств. Запропоновано конкурентні стратегії розвитку підприємств на підставі оцінки їх внутрішнього та зовнішнього середовищ. Визначено основні напрями державної політики щодо підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств за умов глобалізації економіки. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.71-13 + Шифр НБУВ: РА354133
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|