![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124029729<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кучеренко С.М. Організація і ефективність переробки плодоовочевої продукції в системі споживчої кооперації : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / С.М. Кучеренко ; Ін-т аграр. економіки УААН. — К., 2001. — 20 с. — укp.Розглянуто сучасний стан переробки плодоовочевої продукції у системі споживчої кооперації в контексті необхідності посилення інтеграційних зв'язків галузі з виробниками сільськогосподарської продукції та її адаптації до ринкових умов господарювання. Розроблено принципи та механізм організації постачання сільськогосподарської сировини як одного з головних факторів, що визначає стабільність та ефективність переробки галузі. Обгрунтовано напрями удосконалення переробного виробництва з метою підвищення його ефективності та забезпечення конкурентоспроможності кінцевої продукції на основі подальшої еволюції кооперативних відносин, посилення процесів вертикальної інтеграції та впровадження нових підходів до реалізації спільних інтересів сільського господарства і споживчої кооперації. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.752.1 Шифр НБУВ: РА314326 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|