![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124033477<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кузанашвілі Р.К. Перспективні напрямки підвищення ефективності функціонування харчової промисловості (на прикладі підприємств вино-коньячного виробництва) : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Р.К. Кузанашвілі ; НАН України. Ін-т пробл. ринку та екон.-еколог. дослідж. — О., 2000. — 17 с. — укp.Розглянуто питання підвищення ефективності функціонування харчової промисловості України на прикладі вино-коньячної галузі. Аналіз стану харчової промисловості показав наявність великих хиб, що призвели до зниження ефективності підприємств харчової промисловості, у тому числі вино-коньячного виробництва. На базі класифікації підприємств харчової промисловості як об'єктів управління визначено основні фактори і перспективні напрямки підвищення їх ефективності. Запропоновано методичні підходи до підвищення ефективності функціонування харчової промисловості з використанням теорії узгодження фаз відтворювального процесу. Виявлено проблеми і протиріччя в керуванні підприємствами вино-коньячного виробництва та розглянуто методичні підходи до їх вирішення. Розроблено принципи реструктуризації виробництва і управління та рекомендації стосовно удосконалення структури корпоративної організації. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + У9(4УКР)306.752.5 Шифр НБУВ: РА310296 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|
|
|