Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124033907<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Лебединець І.В. 
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / І.В. Лебединець ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.

Розроблено комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів, яким передбачено етап нагрівання ІЧ-випромінюванням у пароповітряному середовищі та технологічний процес виробництва м'ясорослинних січених виробів "Санаторні", реалізація яких дозволяє знизити матеріальні та енергетичні втрати та досягти високої якості готової кулінарної продукції. З метою реалізації комбінованого способу розроблено комбінований апарат для теплової обробки КАТОХП-0,02, який відрізняється багатофункціональним призначенням.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л815.37 +
Шифр НБУВ: РА323716


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського