Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124041262<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Журба І.О. 
Розвиток виробництва м'ясопродуктів на підприємствах переробної промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / І.О. Журба ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. — Д., 2002. — 20 с.: рис. — укp.

Вивчено закономірності та особливості економічного розвитку м'ясопереробних підприємств за умов звуження ресурсного потенціалу та розроблено теоретичні положення, методичні та практичні рекомендації стосовно подальшого зростання виробництва м'яса та продукції його переробки на засадах ринкових відносин. Розвинуто наукові та методичні положення щодо суті інтеграції та її складової, обгрунтовано доцільність створення малих м'ясопереробних підприємств на приватній чи корпоративній основі. Уточнено організаційно-економічні чинники, що впливають на ефективність діяльності м'ясопереробних підприємств. Системазовано резерви енерго- та працезаощадження у виробничих процесах галузі спеціалізованого м'ясного скотарства. Оцінено м'ясосировинні ресурси в сільгосптоваровиробників, обгрунтовано організацію інтенсивного виробництва яловичини та свинини для різних форм господарювання на селі. Запропоновано методичні підходи щодо формування виробничої функції інвестицій в основні та оборотні засоби, маркетингової діяльності в ковбасному виробництві.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2
Шифр НБУВ: РА321043


Рубрики:

Географічні рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського