![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124041614<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Грабовська О.В. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / О.В. Грабовська ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 43 с. — укp.Наведено результати досліджень технології ферментативного розріджування крохмалю. Розроблено математичні моделі та визначено шляхи інтенсифікації процесу розріджування з метою підвищення ефективності виробництва. Науково обгрунтовано та викладено ефективну схему адсорбційної очистки гідролізів крохмалю та крохмалевмісної сировини. Доведено вплив явища гідратації на формування кристалів у гідратній та ангідридній формі, встановлено залежність формоутворення кристалів глюкози від ряду фізико-хімічних чинників і визначено технологічний режим кристалізації ангідридної глюкози. Розроблено технології драглетвірних мальтодекстринів і якісно нових цукристих крохмалепродуктів: фруктової штоки, глюкозної помади, патоки прогнозованого вуглеводного складу, а також рідких цукристих крохмалепродуктів з крохмалевмісної сировини. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л852-1 + Шифр НБУВ: РА343066
Рубрики:
|
|
|