Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124041614<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Грабовська О.В. 
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / О.В. Грабовська ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 43 с. — укp.

Наведено результати досліджень технології ферментативного розріджування крохмалю. Розроблено математичні моделі та визначено шляхи інтенсифікації процесу розріджування з метою підвищення ефективності виробництва. Науково обгрунтовано та викладено ефективну схему адсорбційної очистки гідролізів крохмалю та крохмалевмісної сировини. Доведено вплив явища гідратації на формування кристалів у гідратній та ангідридній формі, встановлено залежність формоутворення кристалів глюкози від ряду фізико-хімічних чинників і визначено технологічний режим кристалізації ангідридної глюкози. Розроблено технології драглетвірних мальтодекстринів і якісно нових цукристих крохмалепродуктів: фруктової штоки, глюкозної помади, патоки прогнозованого вуглеводного складу, а також рідких цукристих крохмалепродуктів з крохмалевмісної сировини.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л852-1 +
Шифр НБУВ: РА343066


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського