| Григоренко О.М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.М. Григоренко ; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 2000. — 20 с. — укp.Дисертацію присвячено вирішенню проблеми створення продуктів харчування радіозахисної дії шляхом використання добавок, що мають радіозахисні властивості: кріопорошку календули, зародків пшениці, еламіну. Комплексно проаналізовано вітчизняні та зарубіжні літературні джерела за проблемою радіозахисного харчування та використання біологічно активних добавок у кулінарній продукції. Обгрунтовано необхідність використання кріопорошку календули, зародків пшениці та еламіну у виробництві булочних виробів радіозахисного призначення. Розроблено математичні методи оптимізації рецептур булочних виробів та технологічних процесів їх приготування, а також технологію виробництва булочних виробів радіозахисного призначення з добавками кріопорошку календули, зародків пшениці та еламіну. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л834-3 Шифр НБУВ: РА307830 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|