Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042946<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Жегалюк О.В. 
Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна соризу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / О.В. Жегалюк ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 15 с. — укp.

На підставі теоретичних та експериментальних досліджень з розробки технологій виробництва крупи та пластівців із зерна соризу обгрунтовано можливість ефективного його використання для виробництва нових харчових продуктів. Вперше розроблено режими воднотеплової обробки зерна соризу у процесі його лущення та виробництва пластівців. Науково обгрунтовано структуру технологічних процесів, режими обробки зерна соризу на різних етапах технологічного процесу виробництва крупи та пластівців. Визначено хімічний склад та споживчі властивості нових видів харчових продуктів високої біологічної цінності.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823
Шифр НБУВ: РА309665 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського