Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042946<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Жегалюк О.В. Розробка технології виробництва круп'яних продуктів із зерна соризу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / О.В. Жегалюк ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 15 с. — укp.На підставі теоретичних та експериментальних досліджень з розробки технологій виробництва крупи та пластівців із зерна соризу обгрунтовано можливість ефективного його використання для виробництва нових харчових продуктів. Вперше розроблено режими воднотеплової обробки зерна соризу у процесі його лущення та виробництва пластівців. Науково обгрунтовано структуру технологічних процесів, режими обробки зерна соризу на різних етапах технологічного процесу виробництва крупи та пластівців. Визначено хімічний склад та споживчі властивості нових видів харчових продуктів високої біологічної цінності. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л823 Шифр НБУВ: РА309665 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|