Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042984<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Мельник І.В. 
Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.В. Мельник ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 16 с. — укp.

Розроблена технологія консервованих харчових продуктів із нуту, яка включає наукове обгрунтування параметрів трьох основних етапів процесу консервування - замочування, бланшування та стерилізації. В основу обгрунтування параметрів покладені відповідні кінетичні характеристики закономірностей досліджених процесів. Оцінка процесу стерилізації проведена по мікробіологічним та реологічним показникам. Запропоновано асортимент нових видів консервів із нуту та досліджена їх харчова цінність.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.3-3


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського