Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042985<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Холодний Л.П. 
Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Л.П. Холодний ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 18 с. — укp.

Розглянуто питання розробки технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів. На підставі результатів експериментальних досліджень обгрунтовано та встановлено можливість використання водних екстрактів з відходів і нестандартної сировини консервного виробництва для одержання, за допомогою молочнокислих бактерій Lactobacillus plantarum штаму АН 11/16, лактоферментованих заливок. Розроблено спосіб екстракції поживних речовин і умови ферментування екстрактів молочнокислими бактеріями. Розроблено технологію натуральних консервованих овочевих маринадів. Досліджено процес ферментації перестиглих томатів і томатів біологічної стадії стиглості. Розроблено технології одержання соку з ферментованих томатів, напоїв на основі такого соку та розсолу.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.4 +
Шифр НБУВ: РА350649


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського