Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042985<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Холодний Л.П. Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Л.П. Холодний ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 18 с. — укp.Розглянуто питання розробки технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів. На підставі результатів експериментальних досліджень обгрунтовано та встановлено можливість використання водних екстрактів з відходів і нестандартної сировини консервного виробництва для одержання, за допомогою молочнокислих бактерій Lactobacillus plantarum штаму АН 11/16, лактоферментованих заливок. Розроблено спосіб екстракції поживних речовин і умови ферментування екстрактів молочнокислими бактеріями. Розроблено технологію натуральних консервованих овочевих маринадів. Досліджено процес ферментації перестиглих томатів і томатів біологічної стадії стиглості. Розроблено технології одержання соку з ферментованих томатів, напоїв на основі такого соку та розсолу. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.4 + Шифр НБУВ: РА350649
Рубрики:
|
|
|