Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124042990<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Волощук Г.І. 
Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною : Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Г.І. Волощук ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Розроблено та науково обгрунтовано технологію макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною (овочевими, ягідними порошками та пюре). Досліджено технологічні властивості додатків як сировини для макаронного виробництва, їх вплив на якість і технологічні процеси виготовлення макаронних виробів. Проаналізовано вплив пектиновмісних додатків на колоїдні процеси під час виготовлення макаронного тіста, його капілярно-пористу структуру, реологічні властивості та форми зв'язку вологи в матеріалі. Запропоновано технологію виготовлення макаронних виробів "Супові"та "Десертні" з пектином. Обгрунтовано підвищення їх харчової цінності, сорбційних і радіозахисних властивостей.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л839-3
Шифр НБУВ: РА310479 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського