Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043013<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кручек О.А. Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.А. Кручек ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 18 с.: рис. — укp.Визначено вплив температури, тривалості та кратності теплової обробки на кількісний і якісний склад мікрофлори сирого молока. Розроблено режим пастеризації молока з подовженим терміном зберігання. Показано, що застосування дворазової пастеризації дозволяє запобігти розвитку мікрофлори сирого молока у процесі тривалого зберігання, а також зменшити вміст у пастеризаційному молоці залишкової мікрофлори. Обгрунтовано ефективність комбінованої дії на мікрофлору сирого молока двох факторів - нізину та пастеризації, а також конкуруючої мікрофлори та пастеризації. Виявлено зміни фракційного складу, зокрема денатурацію сироваткових білків. На підставі результатів проведених досліджень розроблено та затверджено нормативну документацію щодо нових видів пастеризованого молока. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л950.41 + Шифр НБУВ: РА350839
Рубрики:
|
|
|