![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043016<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Дідух Г.В. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Г.В. Дідух ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 18 с. — укp.Розроблено нову технологію виготовлення питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання. Визначено технологічні режими, оптимізовано склад молочно-жирової основи з використанням вторинної молочної сировини. Визначено оптимальну концентрацію лактулози у геронапоях. Виявлено антагоністичні та синергетичні ефекти зміни біологічної активності та вмісту малонового діальдегіду у молочно-жирових сумішах. Експериментально доведено позитивний вплив застосування комплексу біологічно активних речовин (поліненасичених жирних кислот, лактулози, мікроелементів та вітамінів антиоксидантного ряду - вітамінів Е та С, органічного селену, що сприяє підвищенню пробіотичних та антиоксидантних властивостей у молочно-жирових сумішах та зниженню вмісту малонового діальдегіду. Розроблено рецептури та нормативну документацію на виробництво питних молочних напоїв геродієтичного призначення. Здійснено промислову апробацію розробленої технології та розраховано економічний ефект виробництва питних молочних геронапоїв. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л956.27 + Шифр НБУВ: РА353273
|
|
|