Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043027<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Дубова Г.Є. Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Г.Є. Дубова ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 2000. — 18 с. — укp.Науково обгрунтовано та розроблено технології виготовлення сливового та чорносмородинового соків із застосуванням методу центрифугування. Вперше встановлено можливість і доцільність використання ферментів рослинного походження в процесі виробництва соків без м'якоті. Розроблено спосіб попередньої обробки слив та чорної смородини комплексом ферментів солоду та вихровим шаром феромагнітних частинок для підвищення соковіддачі. Наведено нові експериментальні дані, які підтвердили ефективність застосування центрифуг у процесі виробництва соків із важкопресованої сировини. Сукупність результатів теоретичних та експериментальних досліджень дозволила розробити технологічні схеми комплексної переробки сировини. Отримано продукти, які мають підвищений вміст пектину та біологічно активних речовин. Здійснено впровадження запропонованих розробок у консервне виробництво. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.904-5 Шифр НБУВ: РА312341 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|