Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043032<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Гребельник О.П. 
Розробка технології сухих десертних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.П. Гребельник ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Розроблено технології сумішей для коктейлів та пудингів, у рецептурах яких удосконалено вуглеводний склад за рахунок використання природного цукрозамінника та наповнювачів рослинного походження, які надають продуктам оздоровчого характеру. Показано можливість спільного використання сухого знежиреного молока, фруктози, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру в рецептурах нових сухих консервів. Досліджено вплив наповнювачів на якісні характеристики сухих десертних сумішей. Підтверджено доцільність виробництва нових продуктів способом сухого змішування компонентів. Установлено оптимальні параметри процесу відновлення сумішей. Визначено та теоретично обгрунтовано характер змін якості показників молочних пудингів та коктейлів, одержаних на основі сухих десертних сумішей. Розроблено комплексну оцінку якості для сухих молочних сумішей десертного призначення та виробів на їх основі. Визначено термін та умови зберігання сухих продуктів.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.21/29 +
Шифр НБУВ: РА325945


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського