![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043034<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Недобійчук Т.В. Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Т.В. Недобійчук ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.Розроблено технологію сушіння кисломолочного сиру у завислому шарі. Досліджено вплив параметрів сушіння і стабілізувальних домішок на фізико-хімічні, мікробіологічні та органолептичні показники якості сухого та відновленого кисломолочного сиру. Запропоновано використовувати як стабілізувальних домішок агар і солі-стабілізатори - тризаміщений лимоннокислий натрій та лимоннокислий калій та визначено їх оптимальну кількість. Розроблено проект науково-технічної документації на сухий кисломолочний сир. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3 + Шифр НБУВ: РА326520
Рубрики:
|
|
|