Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043053<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Золотарьова Л.А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.А. Золотарьова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2002. — 19 с. — укp.Встановлено, що введення фітодомішок у желейний мармелад сприяє покращанню його реологічних, органолептичних і мікробіологічних показників якості, подовжує термін зберігання готових виробів; вживання мармеладу має профілактичний ефект. Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено оптимальну кількість внесення фітодомішок і параметри виробництва даних видів желейних виробів. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л861.22-3 + Л868-3 + Шифр НБУВ: РА322433
Рубрики:
|
|
|