Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043060<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Антонюк М.М. 
Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / М.М. Антонюк ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Науково обгрунтовано нестачу селену в раціонах харчування населення України та розроблено технологічні засади збагачення хлібобулочних виробів селеном у біологічно безпечній формі. Досліджено вплив різних носіїв селену на перебіг біохімічних, мікробіологічних процесів і структурно-механічні властивості напівфабрикатів хлібопекарського виробництва. Найперспективнішим збагачувачем обрано селеновмісний солод сої, який містить селен переважно в органічній (зв'язаній з білками) формі. Визначено доцільність збагачення хліба селеном у процесі приготування напівфабрикатів, що передбачають накопичення біомаси та підвищення активності бродильної мікрофлори, а саме: житніх і пшеничних молочнокислих заквасок, рідких дріжджів.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-32 +
Шифр НБУВ: РА345921


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського