![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043148<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Пухляк А.Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / А.Г. Пухляк ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 23 с. — укp.Науково обгрунтовано доцільність використання фруктози кристалічної та промислових фруктозних сиропів у виробництві згущених молочних консервів (ЗМК). Розроблено технологію ЗМК з фруктозою. Показано доцільність проведення "теплової проби" для підтвердження сумісності вуглеводних сиропів з молочною основою, з метою забезпечення виробництва якісного продукту. Визначено й обгрунтовано технологічні параметри даного виробництва. Установлено, що білки цього продукту характеризуються швидким темпом перетравлюваності. Модифікований метод визначення масової частки фрукnози у ЗМК з фруктозою реалізовано у виробничих лабораторіях молочноконсервованих підприємств. Розроблені продукти мають високі показники якості. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1 + Шифр НБУВ: РА352260
Рубрики:
|
|
|