Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043148<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Пухляк А.Г. 
Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / А.Г. Пухляк ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 23 с. — укp.

Науково обгрунтовано доцільність використання фруктози кристалічної та промислових фруктозних сиропів у виробництві згущених молочних консервів (ЗМК). Розроблено технологію ЗМК з фруктозою. Показано доцільність проведення "теплової проби" для підтвердження сумісності вуглеводних сиропів з молочною основою, з метою забезпечення виробництва якісного продукту. Визначено й обгрунтовано технологічні параметри даного виробництва. Установлено, що білки цього продукту характеризуються швидким темпом перетравлюваності. Модифікований метод визначення масової частки фрукnози у ЗМК з фруктозою реалізовано у виробничих лабораторіях молочноконсервованих підприємств. Розроблені продукти мають високі показники якості.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1 +
Шифр НБУВ: РА352260


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського