Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043150<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Шаран А.В. 
Розроблення технології оброблення пророслих зерен та рекомендації щодо їх використання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / А.В. Шаран ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2004. — 19 с.: рис., табл. — укp.

Розроблено та досліджено режими конвективного та інфрачервоного сушіння зерен пшениці початкових стадій проростання з метою поліпшення їх якості. Установлено хлібопекарські властивості борошна з пророслого зерна пшениці. Досліджено процес екструдування зерен тривалих стадій проростання та його вплив на хімічний склад та мікробіологічні показники продукту. Визначено зміни фізико-механічних властивостей зерен за різних стадій проростання. Розроблено та науково обгрунтовано технологію обробки пророслих зерен для хлібопекарської галузі та кормовиробництва.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.012 +
Шифр НБУВ: РА328687


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського