Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124043151<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Бажай С.А. Розроблення технології оздоровчих продуктів з пророщеного зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / С.А. Бажай ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 21 с. — укp.Досліджено зміни вмісту біологічно активних речовин зерна пшениці у процесі його тривалої гідротермічної обробки та подальшого пророщування. Обгрунтовано доцільність використання зерна пшениці на початковій стадії його пророщування для виготовлення оздоровчих продуктів. Розроблено рецептурний склад продуктів на основі пророщеного зерна пшениці. Визначено їх основні фізико-хімічні показники, харчову цінність та гарантійний термін зберігання. Запропоновано принципову технологічну схему та встановлено основні технологічні параметри виробництва оздоровчих продуктів на основі пророщеного зерна пшениці. Розроблено нормативно-технічну документацію на зазначені продукти. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.811 + Л662.9 + Шифр НБУВ: РА340031
Рубрики:
|
|
|