![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124047723<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Свириденко О.І. Стимулювання росту та підвищення м'ясної продуктивності курчат-бройлерів : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.04 / О.І. Свириденко ; УААН. Ін-т тваринництва. — Х., 1999. — 18 с. — укp.Розглянуто питання підвищення ефективності виробництва м'яса курчат-бройлерів за рахунок використання біологічно виправдених технологічних прийомів при вирощуванні птиці. З метою стимулювання росту та підвищення м'ясної продуктивності курчат-бройлерів пропонується використовувати у технології вирощування особливості кольорового зору птиці. Згодовування курчатам у перший тиждень вирощування комбікорму червоного кольору, а потім до 49-денного віку комбікорму жовтого кольору активізує кормову поведінку птиці, що дає змогу повніше використовувати генетичний потенціал бройлерів при різних технологіях їх вирощування. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: П682-65-60,022
Рубрики:
|
|
|