![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050328<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Антонюк І.Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / І.Ю. Антонюк ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2002. — 20 с. — укp.Висвітлено питання створення булочних виробів шляхом використання мікронізованих зерен пшениці, проса та насіння льону як домішок. Проаналізовано вітчизняну та зарубіжну літературу з проблем профілактичного харчування і використання біоактивних домішок під час виробництва булочних виробів. Обгрунтовано необхідність використання мікронізованих зерен пшениці, проса та насіння льону у виробництві булочних виробів підвищеної резистентної дії. Розроблено математичні методи оптимізації рецептур булочних виробів і технологічних процесів їх приготування. Нові види булочних виробів рекомендовано для масового харчування населення, що мешкає за несприятливих екологічних умов. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л834-3 Шифр НБУВ: РА317193 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|