Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050372<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кайнаш А.П. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.П. Кайнаш ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2008. — 17 с. — укp.Установлено перспективність використання овочевої сировини за умов виробництва комбінованих м'ясних виробів. Досліджено структуру та мікроструктуру комбінованих систем, а також фактори, що впливають на їх структуроутворення. Розроблено технологію варених і ліверних ковбас з овочами. Рецептури ковбас розроблено з використанням методу математичного моделювання за основними показниками харчової та біологічної цінності. Запропоновано відповідну нормативно-технічну документацію. Досліджено мікробіологічні та фізико-хімічні показники варених і ліверних ковбас з овочами. На підставі результатів цього дослідження обгрунтовано строки зберігання. Визначено, що у разі збереження якісних показників нових виробів у порівнянні з традиційними підвищується біологічна цінність, знижується енергетична цінність і собівартість. Розроблені технології апробовано та впроваджено на підприємствах м. Лебедин на Сумщині й Одеси. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л927-3 + Шифр НБУВ: РА356795
Рубрики:
|
|
|