![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050373<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Я.С. Медведовський ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання білкових домішок "Біовіт" та соєвого текстурату, а також екстрактів лікарських рослин у рецептурах м'ясних фаршевих виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної цінності, досліджено їх технологічні та фізико-хімічні властивості та встановлено раціональну концентрацію. Підтверджено антиоксидантну активність водно-спиртових екстрактів лікарських рослин та здатність гальмувати окисні процеси ліпідів у розроблених продуктах. Науково обгрунтовано технологію м'ясних фаршевих виробів з білковими домішками та рослинними екстрактами. Визначено структурно-механічні, реологічні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники даних виробів. Досліджено їх харчову та біологічну цінність. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.8-3 Шифр НБУВ: РА326994
Рубрики:
|
|
|