Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050376<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.М. Ветров ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.Визначено закономірності ціноутворення в основних видах білково-вуглеводної молочної сировини (БВМС) - сколотинах і знежиреному молоці. Установлено вплив мікробного екзополісахариду "Ксампан" і желатину на процес структуроутворення у модельних системах на основі БВМС. Визначено середньовагові молекулярні маси цих комплексів. Науково обгрунтовано й оптимізовано технологічні параметри та режими виробництва молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для структурованої десертної продукції. Одержано дані, які характеризують якість розроблених МБНС, доведено їх підвищену харчову та біологічну цінність. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л959 + Л991.5 + Шифр НБУВ: РА353466
Рубрики:
|
|
|