Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050382<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| М'ячикова Н.І. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н.І. М'ячикова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 19 с. — укp.Науково обгрунтовано технологію виробництва напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна (КГГЗ) та кулінарної продукції з їх використанням. Визначено харчову та біологічну цінність КГГЗ, проаналізовано способи переробки грибів. З урахуванням особливостей даного виду грибів обгрунтовано необхідність розробки технології комлексної переробки КГГЗ у напівфабрикати. Визначено технологічні властивості КГГЗ, на підставі яких розроблено технологію напівфабрикатів. Досліджено хімічний склад, біологічну цінність, мікробіологічні та органолептичні показники розробленої продукції, обгрунтовано умови та терміни її зберігання. Запропоновано технологію виготовлення кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію. Основні результати наукового дослідження впроваджено у виробництво. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л918 + Л994 + Шифр НБУВ: РА344478
Рубрики:
|
|
|