Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050384<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Подворчан Д.Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Д.Є. Подворчан ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с. — укp.Науково обгрунтовано, розроблено та здійснено практичну реалізацію технології виготовлення напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) і паштетних печінкових мас оздоровчого призначення, збагачених біоорганічними сполуками кальцію. Запропоновано режими проведення гідротермічного гідролізу харчової кістки з метою максимальної втрати нею механічної міцності. Установлено раціональні режими гідротермічного знежирення харчової кістки. Розроблено технологію НКХ. Установлено хімічний склад, перетравлюваність і кальцій-донорські властивості НКХ. У дослідах на біологічних об'єктах доведено радіоблокувальні властивості НКХ. На підставі результатів проведених експериментальних досліджень науково обгрунтовано доцільність використання НКХ у технології паштетної продукції. Розроблено рецептури та технології виробництва паштетних печінкових мас з НКХ. Показано, що продукція характеризується підвищеним вмістом біоорганічних сполук кальцію. Проведено комплексне оцінювання якості розробленої продукції. Наведено дані щодо економічної ефективності впровадження розробок. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л929 + Л994 + Шифр НБУВ: РА353341
Рубрики:
|
|
|