Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050385<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Васильєва О.О. 
Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.О. Васильєва ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2005. — 18 с. — укp.

Науково обгрунтовано та розроблено технологію напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв. Проаналізовано вітчизняну та зарубіжну літературу з проблеми пошуку можливості використання рослинної сировини за умов виробництва напівфабрикату для цих страв. Визначено сучасний стан вивчення властивостей, складу та напрямів використання топінамбура у технологіях кулінарної продукції. Обгрунтовано доцільність використання напівфабрикату на основі топінамбура у технологіях солодких збивних страв з пінною структурою підвищеної харчової цінності. Установлено закономірності процесу кислотного гідролізу поліфруктантів топінамбура за присутності кизилу з накопиченням фруктози. Вивчено поверхневу активність біополімерів у складі рослинної сировини. Розроблено рецептурні композиції та технологічні режими виробництва солодких страв на основі напівфабрикату. За результатами експериментальних досліджень вивчено комплекс їх якісних характеристик.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.1 + Л991.5 +
Шифр НБУВ: РА338671


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського