Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050454<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Деркач І.В. Технологія beta-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.В. Деркач ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.Розроблено нову технологію одержання каротинового концентрату підвищеної водорозчинності з високим вмістом пігменту. Обгрунтовано сортовідбір сировини, умови її зберігання та попередньої підготовки. Здійснено підбір білку-носія для перебудови природного комплексу. Досліджено вплив фізико-хімічних властивостей гідрофільних білків сої та натурального білку курячого яйця на властивості одержаних комплексів. Доведено доцільність застосування розробленого концентрату в консервованій продукції, установлено кількість та спосіб його внесення. Показано стабільність каротину та зміни його форм у процесі переробки сировини на концентрат та під час зберігання. Показано можливість одержання водорозчинного комплексу beta-каротину шляхом переносу каротину на гідрофільний білок-носій, який впливає на структуру та фізико-хімічні характеристики одержаних концентратів. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91 + Шифр НБУВ: РА326321
Рубрики:
|
|
|