Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050595<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Мардар М.Р. 
Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / М.Р. Мардар ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1999. — 18 с. — укp.

Дисертація присвячена питанням створення нових видів продуктів для профілактичного харчування населення і товарознавчої оцінки їх якості. В роботі розрахована рецептура, проведена оцінка споживчих якостей готових виробів, визначена їх харчова і енергетична цінність, а також показані зміни, що відбуваються з харчовими волокнами (ХВ) і іншими біополімерами в процесі отримання і наступної кулінарної обробки формованих круп. Отримані результати стали теоретичною передумовою для обгрунтування можливості і доцільності збагачування формованих продуктів ХВ та іншими біологічними добавками для надання їм певних фізіологічних ефектів. Вивчені зміни основних показників якості формованих круп в процесі зберігання і встановлено, що вони є продуктами тривалого зберігання. Досліджені особливості основних етапів процесу отримання збагачених формованих круп, а також представлений їх асортимент і класифікація за функціональним призначенням в залежності від виду внесених добавок.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823-9


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського