Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124050602<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
   
Ясинська Н.С. 
Товарознавча характеристика нових видів ферментованої білоголової капусти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.С. Ясинська ; Київ. держ. торг.-екон. ун-т. — К., 1999. — 22 с. — укp.

Дисертацію присвячено вивченню споживних властивостей нових видів ферментованої білоголової капусти під час переробки та тривалого зберігання. Досліджено характер фізико-хімічних та мікробіологічних процесів ферментації нових видів ферментованої продукції відповідно до технологічних властивостей реєстрованих господарсько-ботанічних сортів, концентрації кухонної солі, температури ферментації та рецептури. Розроблено систему балової оцінки органолептичних показників та оптимальну модель прогнозування рівня якості нової продукції, а також на підставі вивчених фізичних, органолептичних властивостей - оптимальні рецептури та норми витрат сировини. Визначено конкурентоспроможність та економічну ефективність впровадження у виробництво нових видів ферментованої білоголової капусти.

  Завантажити


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.206
Шифр НБУВ: РА307650 Пошук видання у каталогах НБУВ 


Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського