![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>ID=20081124051218<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Кириленко Р.Г. Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Р.Г. Кириленко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с. — укp.Висвітлено проблему удосконалення процесу одержання спиртової бражки (СБ) з крохмалевмісної сировини (КС), розроблено науково-обгрунтовану енерго- та ресурсозберігальну технології СБ шляхом використання ферментних препаратів різної селективної дії залежно від віку сировини. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу одержання СБ із жита, сорго та кукурудзи та описано способи його інтенсифікації. Досліджено вплив ступеня дисперсності зерна, початкової концентрації сухих речовин сусла, температури бродіння та виду КС на кількісний і якісний склад побічних і вторинних продуктів бродіння у дозрілих бражках. Наведено технологічні рекомендації щодо виробництва СБ за низькотемпературного розварювання КС з використанням концентрованих ферментних препаратів. Завантажити
Індекс рубрикатора НБУВ: Л872-3 + Шифр НБУВ: РА353290
Рубрики:
|
|
|