| Купріна Н.М. Удосконалення механізму управління оборотним капіталом в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Н.М. Купріна ; Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. НАН України. — О., 2006. — 19 с. — укp.Розроблено теоретичні та практичні рекомендації щодо вдосконалення організаційно-економічного механізму оптимального управління оборотним капіталом (ОК) промислових підприємств. На підставі аналізу галузевої специфіки, особливостей ринків збуту та державного регулювання запропоновано класифікацію чинників, що впливають на ефективність, оборотність та ліквідність ОК, а також засоби управління його окремими елементами. Наведено методичні рекомендації щодо розрахунку та нормування оптимального розміру запасів, управління дебіторською заборгованістю, оцінки впливу ефективності використання ОК на ліквідність активів підприємств. Завантажити Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-572 + Шифр НБУВ: РА343292
Рубрики:
Географічні рубрики:
|